A Szpari lőtt egy ötöst a REAC-nak

Abaújszántón meccselt a két csapat
Abaújszántón meccselt a két csapat - © Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
Nyíregyháza – Igaz most csak egy meccs elejéig, de szerdán visszatért Abaújszántóra a Szpari. A bajnoki rajtra készülő nyíregyháziak edzőmeccset játszottak az osztálytárs REAC együttesével.

Mátyus János korábbi csapata ellen jól kezdtek a nyírségiek, az első félidőben főként Rezes László volt elemében, aki kétszer is mattolta a rákoscsabaiakat. Reggi szünet után ott folytatta, ahol abbahagyta, és megszerzte a mesterhármast jelentő találatát. A gólpasszt az a Farkas Márk adta, aki immáron a Szpari igazoltja. Nem sokkal később Pölöskey Péter is megszerezte első gólját a nyíregyházi színekben. A második játékrész derekán több csere is volt a Szparinál a fiatalok is lehetőséget kaptak. A hajrában ugyan szépítette a REAC, de nem sokkal később Mohamadou Abdouraman büntetőből beállította a végeredményt. A nyíregyháziaknál tesztelésként pályára lépett Lucas, valamint a szerb Rakovic.

Nyíregyháza Spartacus-REAC 5-1 (2-0)

Nyíregyháza: Ovszijenko (Zán, a szünetben) – Ötvös, Rakovic (Pálinkás 65.perc),Törtei (a szünetben), Farkas (Gábor, 75.), Zofcák (Kiss, 75.), Abdouraman, Ramos, Kostic (Lucas, a szünetben 46.), Rezes (Kapacina, 65.), Pölöskey (Vámos 65.). Gól: Rezes (20.), 33.), 46.). Pölöskey (52.), Abdouraman (83., 11-esből), illetve Csiszár (81.)Sporthírek


hirdetés