A tavaszi felkészítés jegyében ingyenes vizsgálják át a járműveket Nyíregyházán

A cél a biztonságosabb közlekedés
A cél a biztonságosabb közlekedés - © Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – Elérkezett az idő járműveink tavaszi felkészítésére. A téli közlekedés elmúltával a járműveken a tél okozta sérülések feltárása, kijavítása a későbbi költséges javítások elkerülésére az üzembentartónak, a megfelelő közlekedésbiztonsági állapot fenntartása minden közlekedésben részt vevőnek érdeke, felelőssége.


Az évtizedes hagyományoknak megfelelően, a tavaszi közlekedésre felkészülés jegyében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala műszaki vizsgálóállomásán díjmentes közlekedésbiztonsági nyílt napot tart. Az esemény elsődleges célja, hogy különféle vizsgálatokkal, tanácsokkal segítsen a közlekedési hatóság a megye polgárainak azért, hogy a járművüket biztonságosan üzemeltessék és balesetmentesen közlekedhessenek.
Az akció keretében a Nyíregyháza, Lujza u. 7. szám alatti vizsgálóállomáson a járművizsgálati technológia szerint ingyenesen átvizsgálják az érdeklődők járműveit. Tanácsokat adnak a járművek tavaszi felkészítésére, üzemeltetésére. Tájékoztatást nyújtanak a járművek átalakíthatóságáról, illetve egyéb, a témakörbe tartozó kérdésről.
Az akció alkalmával az átalakított járműveket tulajdonosaik következmény nélkül bemutathatják.

KM


Információ

A rendezvény időpontja: április 7-e (péntek) 8:00-tól 13:00-ig; a rendezvény helyszíne: Nyíregyháza, Lujza u. 7. szám (műszaki vizsgálóállomás).
hirdetés