kézilabda

2019.05.11. 15:02

Női kézilabda – zsinórban hetedik győzelmére tör a Bátor

A mátészalkai hölgyek a Continental Arénában tehetnek egy lépést az ezüstérem felé.

Két fordulóval a vége előtt már eldőlt, hogy az NB II. Észak-keleti csoportjának bajnoka a Hatvan, az ezüstérmet pedig salgótarjániak nyakába akasztják majd.

A harmadik helyre azonban még odaérhet a Nyírbátor együttese is, de sorsuk már nem csak a saját kezükben van. Csapos János csapata az osztálytól búcsúzó Berettyóújfalu vendégeként tenne egy lépést a bronzérem felé.

Deme Barbaráék győzni szeretnének a Kölcsey ellen Fotó: Pusztai Sándor

A Kisvárda helyzete sem reménytelen a harmadik pozíció eléréséhez, ehhez azonban szombaton elengedhetetlen a két pont megszerzése Kazincbarcikán. A Tiszavasvári a Hajdúnánást fogadja, Hadas Sándor fiait fűti a visszavágás vágya az őszi vereségért.

Vasárnap a Fehérgyarmat a Nádudvart látja vendégül, Török Péter, a gyarmatiak mestere győzelmet vár csapatától. A hölgyeknél a Mátészalka a Kölcsey vendége lesz. Vakarcs Krisztina, a szalkaiak edzője elmondta, hogy győzelemre törnek és szeretnék megszerezni a bajnoki ezüstérmet.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!