A te személyiségedről is sokat elárul, mit válaszolsz – Melyik nő lehet a gyermek édesanyja?

Akt.:
A te személyiségedről is sokat elárul, mit válaszolsz – Melyik nő lehet a gyermek édesanyja?
Egyszerre feladvány és személyiségteszt: mutatunk egy képet, amin két nő között, a földön játszik egy kisgyerek. A kérdés, hogy szerinted melyikük lehet a gyermek édesanyja?

Görgess le a megoldásért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokan azt mondják, hogy az 1. számú nő lehet az anya: a feltűzött haja miatt idősebbnek tűnik, és általánosságban elmondható, hogy a kreatív és extrovertált emberek választása esik erre a nőre.

Ám aki logikusan gondolkozik, és gyakorlatiasabb személyiség, az a 2. számú nőt választja – és igazából nekik van igazuk.
No de miért?

Nem a hasonlóságot érdemes figyelni a gyermek és a nők között, hanem hogy a gyerek miként helyezkedik el a nőkhöz képest. A kisgyermekek általában keresik a visszaigazolást és a jóváhagyást szüleik részéről, ezért úgy helyezkednek el, hogy szemben legyenek vele. Ez nem annyira tudatos náluk, inkább a tudatalattijuknak engedelmeskednek.

Forrás: ripost.hu


madarasnh
Íme egy meglepő képrejtvény: mutatunk 7 madarat, ám ebből csak egyetlen egy igazi. Te vajon kitalálod, hogy melyik papagáj valóságos? Sok sikert! Görgess le a megoldásért!                         ...
hirdetés