Helyi közélet

2016.12.22. 16:43

Szabálytalan közlekedőkre vadásztak, de egy körözött is kézre került Baktán

Baktalórántháza - A rendőrök a társszervek bevonásával végrehajtott ellenőrzés alatt közlekedési szabályszegés elkövetőivel szemben intézkedtek és elfogtak egy körözött férfit.

Baktalórántháza - A rendőrök a társszervek bevonásával végrehajtott ellenőrzés alatt közlekedési szabályszegés elkövetőivel szemben intézkedtek és elfogtak egy körözött férfit.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai a Nyírerdő Zrt., a Polgárőrség, a Mezőőrség és a területileg illetékes vadásztársaságok munkatársainak bevonásával közösen tartottak fokozott ellenőrzést 2016. december 21-én a rendőrőrs illetékességi területén. Az ellenőrzés elsősorban a tulajdon elleni szabálysértések, főként a falopások és a jogosulatlan vadászat megelőzésére, megszakítására, valamint a közlekedési szabályszegések elkövetőinek kiszűrésére és az illegális migráció ellenőrzésére irányult. A közös szolgálatellátás alatt a rendőrök közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 1 járművezetővel szemben szabálysértési feljelentést, 2 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, valamint 4 járművezetőt figyelmeztetésben részesítettek. Ellenőrzés alá vontak egy fával megrakott kerékpárral közlekedő férfit, akiről az intézkedők megállapították, hogy a fát jogszerűen birtokolja, de ellene két személykörözés is érvényben van, ezért elfogták és előállították a rendőrőrsre. A Baktalóránházi Rendőrőrs a közeljövőben is tervez hasonló ellenőrzéseket a társhatóságokkal együttműködve.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában