Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.03. 17:11

Reagálás a fellebbezésre

<p>Tokaj - A Tokaji Kistérségnek sikerült kiharcolni, hogy a kórházi ellátást Nyíregyházán kapják.&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/tokaji-reagalas-ujhely-fele/cn/boon-news-em_01-20071103-044952"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/sysres/sites/boon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Tokaji reagálás Újhely felé </B></A>[.doc - 21KB]</p>

Fentiekről beszámolt már lapunk, sőt arról is, hogy a döntést Sátoraljaújhely kórházvezetése megfellebbezte, lévén a kistérség korábban idekapott besorolást. A fellebbezésre reagált Májer János kistérségi elnök. Mint azt megfogalmazta, nem feltételezi, hogy Dr. Antall Gabriella az újhelyi intézmény vezetője olyan időszakban szerezte volna meg az orvosi diplomáját, amikor még nem kellett letenni a Hipokrateszi Esküt. - Végre vegye már tudomásul, hogy a kiszolgáltatott beteg érdeke az első! – írja Májer János.

Más ok is van?

Tisztelt Doktornő, tanulja meg végre, hogy nem az orvosért, nem a kórházért van a beteg, hanem éppen fordítva. Elhiszem, hogy az egészségügyi reform, amivel mi, a Tokaji Kistérségben sem értünk egyet annak minden intézkedésével, megzavarta Önt. Egyre azért felhívom a szíves figyelmét, gondolkodjon el azon, hogy a közlekedési nehézségek mellett van-e más oka annak, hogy a betegek nem akarnak Önökhöz menni. Szerintem, van - fogalmaz a kistérségi elnök levelében.
SfL

 

Kapcsolódó anyag:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!