A tenyerében is elfér az új Betegséglexikon

A letöltött információk offline is elérhetőek
A letöltött információk offline is elérhetőek
Nyíregyháza – A nyári szabadságolási időszakban is történhetnek balesetek, rosszullétek, vészhelyzetek, amikor az időben megállapított diagnózis a szó szoros értelmében életet menthet.

Ezt a helyzetet felismerve a HáziPatika.com mobilalkalmazás formájában is elérhetővé tette legnépszerűbb szolgáltatását, a havi 750 000 oldalletöltéssel rendelkező Betegséglexikont.

A vészhelyzetekben a gyors cselekvés mellett a megbízható információ is létfontosságú. Az alkalmazásban szereplő 600 betegség leírását szakorvosok lektorálták, így a leghitelesebb képet kaphatjuk a kiválasztott betegség okairól, előfordulásáról, diagnózisáról, tüneteiről, kezelési lehetőségeiről.

A betegségek leírása mellett az alkalmazással több mint 2100-féle tünetre is lehet keresni, így ha nem tudjuk, mi is a bajunk, a tünet megadásával böngészhetünk a lehetséges betegségek között.

Ha az adott betegséghez kapcsolódó hasznos tanácsokra van szükségünk, a Kapcsolódó cikkek menüpontra kattintva tovább tájékozódhatunk, sőt, az applikáció további szolgáltatásaként a betegséghez-tünethez kapcsolódó orvost is kereshetünk az Orvost keresek menüpont alatt.

KM
hirdetés