A Tescoról vitatkozunk

Nyíregyháza után Mátészalkán is elindult a Kelet-Magyarország levelezőklubja, a V@rosvita.

V@rosvita elnevezéssel internetes levelezőklubot indított a napokban Mátészalkán a Kelet-Magyarország. A fórum lényege, hogy egy-egy felvetett helyi problémát, közérdekű történést, a városlakókat érintő változást megvitassunk, ezekről véleményt nyilvánítsunk.

Az első téma: Tesco épül Mátészalkán, s arra keressük a választ, levelezőink előnynek vagy hátránynak érzik a multicég megtelepedését a városban. A névvel vállalt hozzászólásokat összegezve lapunkban is közöljük majd, így internet-hozzáféréssel nem rendelkező olvasóink is értesülnek a fórumozók véleményéről.

Az induláshoz közel félszáz mátészalkai tagot regisztrálunk az élet minden területéről: van közöttük diák, nyugdíjas, kétkezi munkás, orvos, mérnök, tanár, tisztviselő – mindannyiukban közös, hogy szívügyüknek érzik a város fejlődését, és nem rejtik véka alá kritikai észrevételeiket sem. A lista nem teljes: természetesen folyamatosan csatlakozhatnak az érdeklődők a levelezőklubhoz. Reményeink szerint a Szatmár fővárosában alakuló kezdeményezés a Nyíregyházán már kiválóan működő fórumhoz hasonlóan eredményes lesz.

– Koncz Nóra –
hirdetés