A textil karszalag strapabírósága utolérhetetlen!

A textil karszalag strapabírósága utolérhetetlen!
A mai fiatalság már nem is tudja, milyen lehet ellátogatni egy szórakoztató hely zártkörű rendezvényére vagy egy könnyűzenei fesztiválra anélkül, hogy egy tyvek-, plasztik- vagy éppen textil karszalagot ne tennének a kezükre.

Még régebben elég volt befizetni a belépőjegy árát vagy esetleg jeggyel igazolni a belépési jogosultságunkat, később már különböző pecséteket nyomtak a belépők kezére, hogy elkerüljék a csalásokat, visszaéléseket és a jogosulatlan benn tartózkodásokat. Mára azonban a karszalagok forradalmasították a beléptetést és az azonosítást.

Ma már szinte minden szórakozóhelyen használnak valamilyen karszalagot, hogy azzal garantálják a szabad ki és bejárást az adott helyre anélkül, hogy vita alakulna ki, a befizetett díjról. Persze nem csak a pubok, diszkók és bárok az egyetlenek, akik igénybe veszik ezt a rendkívül gazdaságos rendszert. Ma már elképzelhetetlen lenne egy fesztiválon benn tartózkodni valamilyen karszalag nélkül, de sporteseményekre, versenyekre, falunapokra vagy állatkertekbe is előszeretettel használják ezt a megoldást.

Ahány rendezvény, annyi megoldás – minden alkalomra más és más karszalag!

Tehát leszögezhetjük, hogy a karszalagok forradalmasították a szórakoztató ipart, rendkívül költséghatékony megvalósításukkal. Azonban ezek a termékek nem csak olcsók, de szépek és divatosak is. Sok fiatal számára pedig gyűjthető ereklyeként hosszú hónapokig díszként marad meg a csuklókon, akár egészen a könyékig, hogy bármikor felidézhesse egy forró nyár legszebb pillanatait.

Ma már szinte minden rendezvényhez lehet különböző karszalagot készíttetni és nem csak az alapértelmezett változatok rendelhetőek meg, hanem különböző színek, minták és egyedi képek közül is válogathatunk. Az egyes felületek pedig akár reklámhordozásra is alkalmasak. Ezek az egyedi és költséghatékony beléptető eszközök már nem csak a hagyományos tyvek változatban, hanem plasztik, szilikon, vinyl és textil karkötő változatban is megvásárolhatóak például a karszalagexpressz.hu weboldalon keresztül.

Prémium minőség, kiváló tartósság, bemutatkoznak a textil karszalagok

A karszalagok közül talán egyedül a textil karszalagoknak van valódi öltöztető hatása is. Ezek a különleges anyagból készült csukló díszek, hosszú hónapokig díszítik a fiatalok kezeit, ahol hirdetik, mikor milyen zenei fesztiválon vettek részt. Az örök emlékként őrzött termékek vízállóak, kopásállóak és rendkívül strapabíróak is egyben. Ennek ellenére a magas minőségű szatén miatt selymesek, lágy tapintásúak és viselésük sem zavaró.

Ezeket a textil karszalagokat két, különböző műanyag szárral vagy akár fém szárral is meg lehet rendelni saját rendezvényünk számára, miközben a mintázatát egyedi módon álmodhatjuk meg. A textil karszalagok további előnye a társaikkal szemben, hogy a karszalag teljes felülete feliratozható, így 1,5 cm szélesen, akár 25-30 cm felületet is díszíthetünk igényes grafikával. A KarszalagExpressz.hu portálon pedig még ingyenes látványtervet is kapunk megrendelésünk mellé, a gyártás megkezdése előtt.

– PR cikk –

Címkék:hirdetés