A Tippmix mától a világhálón is elérhető

Hétfőtől az interneten is elérhető a Tippmix nevű szerencsejáték. Emellett megújult az internetes fogadás rendszere: a Szerencsejáték Zrt szóvivője szerint könnyebben kezelhető, gyorsabb lett, és hétfőtől már csak regisztrált fogadók használhatják.

A regisztráció lehet anonim, illetve teljes: interneten bármikor elvégezhető, munkaidőben a telefonos ügyfélszolgálat és a lottózók is segítenek az ügyfeleknek. Aki interneten vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül regisztrál, azonnal be tud lépni a fogadási rendszerbe – hangzott el a társaság hétfői sajtótájékoztatóján. Somorai László szóvivő arra figyelmeztetett, hogy az anonimitás megőrzése egyben korlátozott jogosítvánnyal jár: például Tippmixet sem játszhat az, aki ezt választja.

Az új rendszerben, amelyben június 26-tól a Tippmix is megtalálható, a be- és kifizetés a fogadó saját belső egyenlegén keresztül történik. Eddig, aki Szerencsekártyát vásárolt, csak Szerencsekártyája egyenlegéből játszhatott; aki pedig szerződést kötött, csak banki tranzakcióval vásárolhatta meg az összeállított szelvényét.

Mostantól a regisztrált felhasználónak többféle fizetési lehetősége lesz: ezekből a számára legmegfelelőbbet választhatja ki a társaságnál vezetett belső egyenlegének feltöltésére. A Szerencsekártya június 26-a után csak feltöltésre lesz használható.

A nyeremények kezelésében annyi a változás, hogy azok a belső egyenlegbe kerülnek, és a fogadó dönthet arról, hogy tovább játszik-e az összeggel, vagy felveszi a pénzt, banki utalással vagy postai úton.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés