A tiszakerecsenyi temetőben kóborló kísértet mindenkitől ugyanazt kérdezi…

Akt.:
A tiszakerecsenyi temetőben kóborló kísértet mindenkitől ugyanazt kérdezi…
© Illusztráció
Tiszakerecseny – Tiszakerecsenyben élt régen egy néni.. Ezt még a falubeliek mesélték. Miután a néni meghalt, állítólag a lelke itt ragadt és a helyi temetőben kóborolt. Sokan meséltek olyat, hogy találkoztak vele, de csak utólag jöttek rá, hogy ő már nem él – írja olvasónk.

Mindig egy kérdést tett fel: “Félsz gyermekem?” És amikor azt válaszoltad hogy igen félek, akkor erre ő: “Én is féltem, amíg éltem.” Hát sötétedés után a temető közelébe se mertünk menni. Ki tudja, a néni talán a mai napig ott kóborol a temetőben.
Párját akarta lefotózni, de egy riasztó koponya jelent meg a képen Nyíregyházán

Olvasónk kísértetsztori felhívásunkra egy hátborzongató fotót küldött. Kísértet garázdálkodott volna a szobában?

Mozgó függöny, áram nélkül szóló tévé – Megmagyarázhatatlan dolgok történnek a váncsodi szellemházban

Halloween alkalmából elkezdtük felkutatni a legfélelmetesebb szellemsztorikat, erre a felhívásunkra érkezett most egy hátborzongató írás Váncsodról. Olvasónk egy olyan házról számolt be, amiben már rég nem lakik senki, mégis érthetetlen jelenségek történnek ott.

Elképesztő! Biztonsági kamerán bukkantak fel a régi halott lakók Tiszavasváriban

A házunk falára kamera van felszerelve, melyen az utcafronti mozgást látom a dolgozószobámban lévő monitoron. Éppen új kerítést csináltattunk akkor tájt, melynek készítése még folyamatban volt – kezdi történetét olvasónk.

“A sóstói erdőben van valami…” – Különös, suttogó alak hozta rá a frászt olvasónkra a fák között

Közeleg a Halloween, és idén is arra kértük olvasóinkat, küldjenek nekünk kísértettörténeteket. Egy nyíregyházi olvasónk hátborzongató találkozásáról írt nekünk: valaki, vagy valami a frászt hozta rá a sóstói erdőben.
hirdetés