A Tiszán kötött ki a hegyvidék leánya

Kenuban is most ült először a venezuelai lány (elől)
Kenuban is most ült először a venezuelai lány (elől) - © Fotó: Haraszti Béla
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A vízitúrát élete egyik legnagyobb élményének tartja a venezuelai diák.

Országokat, nemzeteket is összeköt a nemzetközi Tisza-túra. Számos helyről érkeznek vízitúrázók, hogy felfedezzék megyénk szép tájait, megismerkedjenek az itteni vendégszeretettel.

Az idei túra egyik résztvevője Venezuelából érkezett.

– Az elején nem tudtam, hogy mit várjak a túrától. Egy kicsit féltem, mert nem tudok úszni. Venezuela hegyekkel borított részéről jöttem, még folyó sincs, hogy úszni megtanultam volna – elevenítette fel élményeit Roxangel det Balle Guzman Trejo. – Kenuban sem ültem eddig. Az út elején nem tudtam, hogyan viselkedjem a hajóban, de aztán kezdtem megtanulni, mit hogyan kell csinálni. A túra végén már a túravezetővel is versenyeztünk, ami nagyon felemelő, kellemes érzés volt, mivel végre éreztem a kenut és a folyót.

Egy ilyen túrán az ember sokat tanulhat önmagáról, valamint rengeteg kedves és szórakoztató emberrel is találkozhat, akik bármiben szívesen segítenek és mindig képesek motiválni és új lendületet adni. Életem egyik legjobb élménye volt ez a túra. Ezt mindenkinek át kell élnie. Bár még sok titka van a kenunak, ennek ellenére izgatottan várom a jövő évi túrát.

KM

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés