A tömörfa helyettesítőit felejtse el

Új bútorral szeretné berendezni otthonát? Mielőtt belekezdene a bútorvásárlásba, gondolkodjon el rajta milyen hosszú ideig szeretné használni, milyen hosszú ideig szeretné hogy szolgáljon a bútor, illetve gondoljon saját maga és szerettei egészségére is.

Lehet hogy most azt gondolja, minek is ez a hosszú bevezető. A műanyag, laminált, alumínium, faforgács lapok vagy más alapanyagok felületén is létrehozható famintára emlékeztető felület. Amit viszont nem lehet utánozni, az a fa speciális jellemzői, a fából készült bútorok speciális jellemzői. Bármelyik tömörfa bútor utánzatot (dizájnos bútor, rusztikus bútor, provence bútor, vidéki bútor) első tapintásnál felismerhet. Nem csupán a szubjektív benyomásról van szó. Itt egy további szempont, ami talán fontosabb. Folytassa tovább az olvasást és megtudhatja.

A gyerekszobákba is a tömörfa ágyakat

A tömörfa asztalok, tömörfa ágyak ellentétben a faforgács lapból készültekkel vagy más olcsóbb anyagokkal szemben nem tartalmaznak semmilyen kémiai elemet. Ebből az okból kifolyólag nem jelent semmi gondot az egészség szempontjából. Ebben a tudatban nem csak a nappalija berendezésénél, hálószobája (tömörfa franciaágyak) és konyhája (tömörfa étkező asztalok) berendezésénél, de a gyerekszobája berendezésénél is fordítson gondot rá. A fa bútorok és a tömörfa ágyak az első helyen kell hogy legyenek a berendezésnél.

Helyezze előtérbe a fa bútorokat, meglátja megéri

Lehet hogy ügyes és az egyszerűbb fa bútorokat saját maga is el tudja készíteni. Szeretettel készíti ezeket és persze örömét leli benne. Ebben az esetben jegyezzen meg egy fontos dolgot. A tömörfát soha ne lakkozza le. Ha ezt megteszi, értelmét veszti az elmélet miért akar fából készült étkezőszékekeket és asztalt otthonába. A tömörfa bútorok felületi kezelésére mindig természetes alapú szereket használjon. Ezek lehetnek pácok, viasz, vagy olaj. Tartsa ezt észben úgy, ahogyan ezt teszi a butormirek.hu is, akiknek segítségével nem csupán lakások vagy házak berendezését vállaljuk a kerti bútorokkal egyetemben (kerti bútorok, kerti összeállítások), hanem hotelek panziók vagy irodák berendezését is.

– PR cikk –

Címkék:hirdetés