A tónál is igaz: nem esik messze az alma a fájától

Kormány Zoltán az egyik ponttyal
Kormány Zoltán az egyik ponttyal - © Fotó: M. Magyar László
Székely, Őzetanya – Szerkesztőségünk horgászversenyén egy édesapa és a gyermeke aratta le a babért.

A Kelet-Magyarország szerkesztősége munkatársainak és az Inform Média Lapkiadó Kft. dolgozóinak is lehetőségük nyílt a közelmúltban arra, hogy a horgászatban is bemutathassák tudásukat és ügyességüket.

Szorgalmasan kaptak

A megmérettetésre Bukovinszki István, az őzetanyai horgásztó tulajdonosa felajánlotta a nevelőtavat. Verőfényes napsütéses időben kezdődött meg október 14-én, vasárnap a verseny, amelyet a szervezők ötórásra hirdettek.

A versenyzőknek nem lehetett egy rossz szavuk sem a nevelőtó halaira, mert kisebbek és nagyobbak egyaránt szorgalmasan kapkodták a csaliként felkínált kukoricát, csontit, pufit. A szervezők külön kategóriában jutalmazták a cég dolgozóit és a családtagokat.

Az eredményhirdetés után, az Őzetanyán főzött finom harcsa halászlé elfogyasztása közben fel lehetett eleveníteni a verseny emlékezetes pillanatait. Az eredményhir­detéskor ismét fel lehetett idézni a „nem esik messze az alma a fájától” közismert mondást, ugyanis a dolgozók között az Ibrányban élő Kormány Zoltán, a vendégek között pedig fia, ifj. Kormány Zoltán nyerte magabiztosan a versenyt.

Végeredmény

Inform Média Kft. dolgozói:

1. Kormány Zoltán, 2. ifj. Dankó Mihály, 3. Lukács Barnabás.

Vendégek: 1. ifj. Kormány Zoltán, 2. Farkas László, 3. Marjay Károly.
hirdetés