A vargyasi pacsirta

Borbáth Szilveszter Nyíregyházán jár középiskolába
Borbáth Szilveszter Nyíregyházán jár középiskolába - © Fotó: Lumidance
Nyíregyháza – A második elődöntővel folytatódott a Fölszállott a páva különleges évada, A Döntők Döntője a Duna Televízióban.

A Fölszállott a páva különleges évada, A Döntők Döntője, amelyet a Duna Televízióban közvetítettek: a népzenei és néptáncos tehetségkutatójában továbbjutott a vargyasi Borbáth Szilveszter, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium diákja. Ez volt a második elődöntő, az elsőben a szabolcs-szatmár-beregiek közül a táncos szólisták és táncospárok kategóriájában Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik szerzett jogot a folytatásra.

A közönség szavaz

Az aktuális műsorfolyamban az előző évadok legjobbjai mérik össze tudásukat.

A második elődöntőben a közönség a szavazataival továbbjuttatta Borbáth Szilvesztert, Majer Tamást, a Tokos zenekart és a Szinvavölgyi Néptáncműhelyt. A zsűri szabadkártyájával pedig az Alba Regia Táncegyüttes és Patonai Bátor került a következő fordulóba.

– Már az is örömmel töltött el, hogy meghívtak az idei versenyre. Az külön boldogság, hogy továbbjutottam az elődöntőből. Szeretnék a jövőben is megfelelni a kihívásnak – mondta a Sepsiszentgyörgy­től egyórányira lévő Vargyasról származó nyíregyházi középiskolás, szólóénekes.

Ebben az évben újdonság, hogy most a közönség szavazatain múlik, mely produkciók jutnak a december 21-ei döntőbe. A nézők az eddig megszokott módon, SMS-ben küldhetik el szavazataikat.

LTL
hirdetés