A városházán köszöntötték a kupagyőztes Fatum-Nyíregyházát

Akt.:
A városházán köszöntötték a kupagyőztes Fatum-Nyíregyházát
© Fotó: Sipeki Péter
Nyíregyháza – Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és a Magyar Röplabda-szövetség elnöke kedden a városházán fogadta a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatát.

A legtöbb városban bevett szokás, hogy az aktuális bajnokcsapatot a város polgármestere is vendégül látja. Nincs ez másként Nyíregyházán sem, ráadásul dr. Kovács Ferenc egymást követő második évben fogadja a városházán a Fatum-Nyíregyházát. A röplabdázók vasárnap 3:0-ra győzték le a Békéscsabát megvédve ezzel a Magyar Kupa-címüket. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a nyíregyházi polgármester, már csak hivatalból is.

Ilyen stábbal „könnyű”

– Mint a szövetség elnöke, nagyon örülök annak, hogy a bajnokság színvonala folyamatosan nő, csodálatos volt a kupadöntő tavaly és idén is – kezdte a köszöntőjét dr. Kovács Ferenc. – Mivel én vagyok a város polgármestere, és mindkét döntőt a mi csapatunk, Nyíregyháza nyerte meg, így is külön gratulálok az eredményhez. Látszott, hogy egységes a csapat, és az edzői stáb sem akármilyen. Többen mondják, könnyű Nyíregyházán egy ilyen stábbal.

Dr. Kovács Ferenc további sikerekben bízik, és motivációs beszédnek is beillő szavakat intézet az együttesnek.

Mindig a maximumot nyújtani

– Megnyerni egy kupát mindig nagy dolog, de megismételni még nagyobb. Ha elér a csapat egy ilyen szintet, az óriási öröm, de egyben felelősség is, mert ez alá már nem adhatja – mondta a polgármester. – Ebben a szellemben dolgozom tizenöt-húsz területen. Teljesen mindegy, hogy tizenöt meccset megnyertünk, mert ha a tizenhatodikon veszítünk, mindenki arról beszél. Természetesen nem lehet minden meccsen győzedelmeskedni, de törekedni kell rá. Veszíteni is lehet úgy, ha mindent megtettünk.

A városvezető egy emlékplakettet adott át Hollósy László vezetőedzőnek, és külön köszöntötte a főszponzor, a Fatum Property Kft. ügyvezetőjét, Litvai Zoltánt. A csapat is kedveskedett, az edző és Tatjana Matics csapatkapitány egy éremmel ajándékozta meg a polgármestert, valamint megkérte, hogy a serleget is biztos helyen őrizze meg.

MK


Többek között dr. Kovács Ferenc és dr. Szabó Tünde is a helyszínen izgulta végig a döntőt
Nyíregyháza - Az edző szerint a kupagyőzelem értékét tovább növeli a békéscsabaiak nemzetközi eredményessége. Ki ne hallotta volna már, a Fatum-Nyíregyháza vasárnap 3:0-ra megverte a Békéscsabát a Magyar Kupa érdi döntőjében, ezzel megvédte címét. – Jól sikerült ez a mérkőzés, a legmerészebb á...

Érd, 2019. február 17. A kupagyőztes Fatum Nyíregyháza játékosai a női röplabda Magyar Kupa döntőjében játszott Fatum Nyíregyháza - Swietelsky-Békéscsabai RSE mérkőzés végén az Érd Arénában 2019. február 17-én. A Nyíregyháza megvédte címét, miután a fináléban 3-0-ra legyőzte a Békéscsabát.
Érd - A Nyíregyháza megvédte címét a női röplabda Magyar Kupában, mivel a sorozat vasárnapi, érdi fináléjában 3-0-ra legyőzte a Békéscsabát. A nyírségiek történetük során nyolcadszor nyerték meg a kupát. Eredmény, K&H röplabda Magyar Kupa, döntő: Fatum Nyíregyháza - Swietelsky-Békéscsabai...
hirdetés