“A vegetáriánusok nem tudják, mit veszítenek!”

Szabó Zsuzsa
Szabó Zsuzsa
Nyíregyháza – Szabó Zsuzsa a szárnyasokra szavaz. – Nagy kedvencem a csirkés gyros, de nem ehet mindig gyorskaját az ember. Tejszínes csirkében verhetetlen vagyok, senki sem tudja a családból ugyanúgy elkészíteni, mint ahogyan én! – mondta büszkén.

A nyíregyházi Üveges Enikő így válaszolt: – A vegetáriánusok nem tudják, mit veszítenek! Az én kedvenc ételem a spagetti. Magam is remekül el tudom készíteni, de van, hogy édesanyámra bízom. A lényeg, hogy friss, minőségi hozzávalókból készüljön.

Üveges Enikő

Donka Péter üdvözli a sertéshús árának csökkentését, de továbbra is inkább a csirkehúsokat teszi a bevásárlókosarába. – Még így is olcsóbb, ráadásul sokkal egészségesebb és finomabb a szárnyas! – jelentette ki a családfő.

Donka Péter

Donkáné Csura Anna is csirkepárti. – Szeretjük fűszerezetten sülve, puhára főve és rántva is. Rántáskor mindig palacsintatésztába forgatom a húsokat, majd zsemlemorzsába. Ezt még az anyósomtól tanultam, érdemes kipróbálni!

Donkáné Csura Anna

Prokaj Petra és barátnője, Beri Ilona a pizzaimádók táborába tartoznak, kedvelik a fűszeres, húsos, sonkás feltéteket. Petra „vasárnapi” ­kedvence a tyúkhús, Ilona ezzel szemben inkább a disznóhúsból készült ételeket kedveli.

Prokaj PetraBeri Ilona

KM-PI
hirdetés