A végzősök után az „újoncokra” figyel a suli

Szalagtűzés a 12. b-ben: Cserepes Csilla osztályfőnöknek Galyas Stella osztálytitkár tűzte fel a szalagot
Szalagtűzés a 12. b-ben: Cserepes Csilla osztályfőnöknek Galyas Stella osztálytitkár tűzte fel a szalagot
Nyíregyháza – A mi iskolánkban aztán nem lehet unatkozni! Nemrég tartottuk a szalagavató ünnepségünket, ami – túlzás nélkül állíthatom – remekül sikerült. Minden terv szerint alakult: dalos és táncos előadásainkkal – melyekre nagyon sokat készültünk – sikerült elégedett mosolyt és meghatódottságtól előtörő könnyeket csalnunk a pedagógusok, szülők, barátok arcára.

November 5-én, csütörtökön 10.30-tól a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője, Zacher Gábor főorvos fog előadást tartani a Zayban. Aki hallotta már őt élőben vagy látta a YouTube-on, tudhatja, hogy nagyon komoly, fiatalokat érintő témákról szokott beszélni roppant közérthetően, humorral fűszerezve. Ahogy az interneten is olvasható: „gyakori és közkedvelt médiaszereplő, az egyik legismertebb orvos az országban. Megjelenése, fellépése, hanghordozása határozott, mindig egyenesen és nyíltan fogalmaz, divatos szófordulatokkal élve”.

November 11-én, szerdán nyílt napot tart az iskolánk. Az érdeklődő diákok és szüleik 8-tól 12 óráig látogathatnak különféle tanítási órákat, s persze kérdésekkel bombázhatják a szaktanárokat. Kelemen Lászlóné igazgatónő 10 órától tájékoztató előadást fog tartani az anatómiai előadóban, bemutatja az iskolában induló képzéseket.

– Galyas Stella (12. B), Nyíregyházi SZC Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakközépiskolája és Kollégiuma –
hirdetés