Helyi közélet

2015.11.27. 08:57

TOP 100: kiderült, hogy melyek a legjobb cégek a megyében

Nyíregyháza - Cégeink sikere nem öncélú: munkahelyet teremtenek, adót fizetnek.

Nyíregyháza - Cégeink sikere nem öncélú: munkahelyet teremtenek, adót fizetnek.

Pontos képet nyer megyénk gazdaságáról az érdeklődő a legfrissebb TOP 100 Magazinunkból, melyet csütörtökön mutattunk be Nyíregyházán, a Hotel Korona dísztermében. A kiadvány immár kilencedik éve jelent meg a Kelet-Magyarország, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága (és természetesen a megyei igazgatósága), valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamra együttműködésében.

A TOP 100-as rendezvényünkön mások mellett a nemzeti fejlesztési miniszter, dr. Seszták Miklós méltatta a gazdasági éllovasokat, és szolgált néhány praktikus javaslattal, ötlettel számukra a pályázati források lehívásához. Az iparkamara országos elnöke, dr. Parragh László az új, globális kihívások mentén érintette a hazai vállalkozói szféra előtt álló feladatokat.

Czinege Attila, a NAV regionális főigazgatója a feketegazdaság elleni küzdelemből merítve hozott konkrét példát arra, hogyan találkoznak az állam és az üzleti szféra érdekei.

A TOP 100-as gazdasági elemzést, kimutatásokat és táblázatokat melléklet formájában a Kelet-Magyarország előfizetői is megkapják, szombattól jövő hét keddig juttatják el hozzájuk kézbesítőink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában