A vereséggel is biztosan elődöntőben a Tigers

A fekete-fehérben játszó Tigers most alul maradt
A fekete-fehérben játszó Tigers most alul maradt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Egyszer hopp, máskor kopp. A Wolwes ellen hopp volt, hiszen hosszabbítás után a Nyíregyháza Tigers amerikai focistái nyertek a HFL alapszakaszának meccsén. Hétfőn délután viszont kopp volt, mert a vendég Eger Heroes örülhetett.

Az alapszakasz utolsó előtti körében tehát az újonc nyert, pedig sokáig nem így állt a meccs.

– Kissé álmosan kezdtünk, hiszen a kezdőrúgásunkat visszahordták az egriek és azonnal előnyhöz jutottak. Ezt követően viszont rendeztük a sorokat, és három tédével tizenhárom pontos előnnyel kezdtük a zárónegyedet. Aztán az egriek ismét jól használták ki a hibáinkat és egyenlítettek.

– A hosszabbításban hiába kértem, hogy ne akarjuk azonnal megnyerni a mérkőzést, hosszú passzokkal próbálkoztunk és hibáztunk. Fájó a vereség, még akkor is, ha egy jól szervezett, lelkes és szimpatikus csapattól kaptunk ki – vélekedett a meccsről Szépe József, a Tigers elnöke és játékosa.

Öröm az ürömben, hogy a győriek győzelmével a Tigers már biztosan részese a rájátszásnak. A hét végén a listavezető Cowbelles lesz a vendég, és hazai győzelem, valamint a többi meccs szerencsés alakulása esetén akár még az első, vagy a második hely is elérhető a Tigers számára.

KM-ML
hirdetés