A vérnyomok a szomszéd faluba vezettek Újcsanálosnál

A vérnyomok a szomszéd faluba vezettek Újcsanálosnál
Gesztely, Újcsanálos – Kiment a mentőhelikopter is, de eltűntek a baleset elszenvedői a helyszínről.

Újcsalános irányából Gesztely felé a 3702 sz. úton haladt az a személyautó, amely frontálisan fának ütközött vasárnap dél körül. Szemtanúk hívták a mentőket, akik a riasztás alapján úgy vélték, az utasok között súlyos sérült is lehet, ezért nagy erőkkel, mentőhelikopterrel és eset kocsival is a bajbajutottak segítségére siettek- tudtuk meg Lakatos Szilárdnétól, a mentők regionális szóvivőjétől.

A karambol helyszínén megtalálták az összetört gépjárművet és vérnyomokat is láttak, ám a baleset elszenvedői elillantak. A vérnyomok a szomszéd faluba vezettek, a rendőrség segítségével meglelték az elkóborolt, időközben hazagyalogló két utast, akiket otthonukból szállítottak a B-A-Z megyei kórházba.

Az ügyeletes kezelőorvos megállapította, hogy az érintettek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A szonda szerint a sofőr alkoholt fogyasztott, ezért rendőrségi eljárás indult ellene- tette hozzá Janasóczky Attila a B-A-Z megyei rendőrkapitányság sajtóreferense. Feltételezhetően a szondától való félelem miatt pattantak meg a helyszínről a fával karambolozó autó utasai.

JA
hirdetés