A versenyben maradásért a fiúk

A férfi kézilabda NB I/B-ben mindkét borsodi gárda szombaton, és hazai pályán szerepel a keleti-csoport 19. fordulójában.

A múlt heti, kiskőrösi vereség után az Ózdi KC hazai pályán a Szeged KKSE-vel találkozik.- Egy jó képességű csapat lesz az ellenfelünk, és ha eljönnek a kettős játékengedéllyel rendelkező játékosok, akkor bizony komoly ellenállást tanúsíthatnak ellenünk – mondta Závodszky István, az ÓKC edzője. – Elég ha csak megemlítem Avar, dr. Oszlánczi, vagy éppen a télen odaigazolt Fejes nevét, mind-mind jól cseng kézilabdás berkekben. Nálunk vélhetően már szerepelni fog a kapus Józsa Norbert, és hosszú sérülése után Mészáros Gyula is ott lehet a keretben. Hazai pályán természetesen győznünk kell, a múlt heti vereséget ugyanis szeretnénk feledtetni a szurkolóinkkal.
A Mezőkövesd a fehérgyarmati sima győzelme után az ózdiakat legyőző Kiskőröst látja vendégül a kövesdi sportdcsarnokban.- Nem szeretnénk kétszer ugyanabba a folyóba lépni, két hete senki nem várta, és kikaptunk a Makótól, most sokkal koncentráltabbnak kell lennünk – vélekedett Juhász István, az MKC edzője. – Legutóbb Fehérgyarmaton már nagyszerű teljesítményt nyújtottak a fiúk, ezt a formánkat szeretnénk állandósítani. A Kiskőrös stabil középcsapat, itthon nyernünk kell, mert a gyarmati siker akkor érhet valamit. Sajnos hét közben Panyi Lóránt egy egyetemi mérkőzésen eltörte az állkapcsát, ezért rá már a bajnokság hátralevő részében nem számíthatunk. 

A program:
Ózdi KC – Szeged KKSE (szombat, 18.00)
Mezőkövesd – Kiskőrös (szombat, 17.00) 

Marosréti Ervin
hirdetés