Nyíregyháza hírei

2013.02.01. 07:18

Megkérdeztük: Ön jó kezdeményezésnek tartja a torkos csütörtököt?

Nyíregyháza - Olvasóinkat arról kérdeztük, vajon jó kezdeményezésnek tartják-e a torkos csütörtököt?

Nyíregyháza - Olvasóinkat arról kérdeztük, vajon jó kezdeményezésnek tartják-e a torkos csütörtököt?

Linkecs István és Linkecs Istvánné szerint jó ötlet az, hogy egy évben egyszer féláron lehet bizonyos éttermekben vacsorázni, ám mint elmondták, nehéz helyet szerezni. – Több alkalommal is vettünk már részt ebben a remek kezdeményezésben, ezek közt volt olyan is, hogy nem foglaltunk előre asztalt, de szerencsére találtunk helyet – közölte István, kinek véleményét felesége is osztotta.

Beregi Katalin azt mondja, ő szeret és nem mellesleg tud is sütni, illetve főzni. – A gyros tálamat kimondottan szereti a férjem, így nem látjuk értelmét annak, hogy étterembe menjünk. Ezt Katalin férje is megerősíti.

– Minek vendéglőbe menni és a pénzt költeni, ha a feleségem remekül feltalálja magát a konyhában. A minap is pompás ebédet varázsolt az asztalra, mellé pedig fantasztikus sütit készített – közölte Beregi Zsolt.

Mulutó Tímea szerint jó az ötlet, főleg annak, akinek van pénze étterembe járni. – Ha megtehetném én is elmennék, de sajnos elég borsos árat kérnek el egy vacsoráért manapság egy étteremben, még ha csak féláron számolok is – válaszolta.

Stolcz Rita ezidáig nem hallott a torkos csütörtökről, de megismerve azt nem igazán villanyozódott fel a dologtól. – Én inkább otthon eszem, megfőzök magamnak, ami sokkal gazdaságosabb – közölte.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!