Sport

2008.08.31. 17:41

Már nem kockáztatnak

<p>Ózd - Kelemér és Putnok, valamint Királd és Ózd között a záró körben az történt, amire előzetesen számítani lehetett.</p>

A III. Hell Energy Drink Ózd Rally utolsó szakaszain mindenki őrzi a korábban megszerzett pozícióját. A második helyen álló Turán Frigyes hiába nyerte meg mind a két etapot, csak minimális időt tudott faragni Spicivel szemben. A GY/16-on 1.2, míg a GY/17-en 0.4 másodperccel ért hamarabb célba a Peugeot 307 WRC, mint a Mitsubishi Lancer WRC.

Túl sok jelentőséget azonban nem kell ennek tulajdonítani, összetettben ugyanis a Hell Racing Team párosa az utolsó gyors előtt így is 22 másodperccel jobban áll legnagyobb riválisával szemben.

Herczig harmadik, míg Turi negyedik pozícióját sem fenyegeti veszély, ifj. Érdi pedig 20 másodperces előnyt szorgoskodott össze Asival szemben. Az A8-as csata is eldőlni látszik Hideg Krisztián javára Szíjj Zsolttal szemben, S1600-ban pedig Kakusziéknak csak le kell terelni az autót az utolsó pályáról, hogy a céldobogón átvehessék a jól megérdemelt serlegüket.


Forrás:www.ozdrally.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!