A záhonyiak bravúros pontmentése

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: A nyíregyházi női csapat izgalmas végjátékban szerezte meg a győzelmet, sérülések sújtották az apagyiakat.

NB I, férfi

Útfestők-Apagy SE–ASE Szécsény II 4–14

Színvonalas mérkőzésen akár szorosabb eredményt is elérhettek volna a hazaiak, de frontemberük, Nagy Balázs sérülés miatt mindössze egy mérkőzést tudott lejátszani. Győztek: Bari 3, Poór T. 1.
NB I, női

NAC Túróczy Nyíregyháza–Szekszárd AC IV 10–8

Változatos, fordulatos csatában a hazaiak 7–4-re is vezettek már, mégis 8–8 után kellett bebiztzosítaniuk a sikert a két saját nevelésű játékos, Laskai Írisz és Harman Lilla győzelmével. Gy.: Fülöp Sz. 4, Laskai 3, Fülöp M., Harman és a Fülöp Sz., Laskai páros 1-1.
NB II, férfi

Ózdi VSE–Vásárosnaményi SZSE 14–4

A gyenge napot kifogó naményiak nem tudták megnehezíteni házigazdájuk dolgát. Gy.: Tuckanjuk, Sztoj, Szilágyi Z., Mágocsi 1-1.

Balassagyarmat–Apagy SE II 11–7

A sérült Fodor Istvánt helyettesítő Benga András több meccsen is csaknem meglepetést okozott, míg a három-három egyéni győzelemig jutó Fodor Géza és Szűcs Attila a negyedik mérkőzését egyaránt döntőszettes mérkőzésen veszítette el. Gy.: Fodor G., Szűcs A. 3-3, a Fodor G., Szűcs A. páros 1.
NB III

Várdai ASE–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE 5–13

Az erőviszonyok alapján reális vendéggyőzelem született. Gy.: Pokol P., Márföldi 2-2, ifj. Varga P. 1, illetve Sallai, Király Cs. 4-4, Szák Á. 2, Zolcsák, a Király Cs., zolcsák és a Sallai, Szák Á. páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Hajdúszoboszlói AK 6–12

Bartha Miklós kiemelkedő játéka is kevés volt a gyarmatiak pontszerzéséhez. Gy.: Bartha M. 4, Balogh A. és a Bartha M., Balogh A. páros 1-1.

Mátészalkai MTK–Debreceni ASE 7–11

Az élcsapatok közé tartozó debreceniek ellen akár fordított eredmény is születhetett volna, az újonc szalkaiak pontszerzési esélyt szalasztottak el. Gy.: Hegedűs T. 3, Hegedűs Z 2, Lukács B., Varga S. 1-1.

Záhonyi VSC–Teva Debrecen SE III 9–9

A vendégek 4–0-ra és 8–4-re is vezettek már, a záhonyiak bravúros hajrával szereztek pontot. Gy.: Petró L. 4, Sütő L. 3, Csépke 2.

Hajdúnánás–Nyírmadai ISE 10–8

A nyírmadaiak nem tudtak teljes csapattal játszani, így szoros csatában vereséget szenvedtek. Gy.: Szeles B. 4, Paszternák 3, Nagy A. 1.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés