Nyíregyháza hírei

2013.03.21. 16:13

Így látom a Parlament épületét

Fehérgyarmat, Budapest - Lezsák Sándor, a Lakitelek Népfőiskola vezetője, a Magyar Országgyűlés alelnöke rajzpályázatot hirdetett diákok számára, melyben az Országházról kellett készíteni egy alkotást bármilyen technikával.

Fehérgyarmat, Budapest - Lezsák Sándor, a Lakitelek Népfőiskola vezetője, a Magyar Országgyűlés alelnöke rajzpályázatot hirdetett diákok számára, melyben az Országházról kellett készíteni egy alkotást bármilyen technikával.A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnáziumból hárman: Bordán Fanni és Harsányi Kármen 5.k, valamint Harsányi Patrícia 8.k osztályos tanulók küldtek be pályaműveket.

A pályázat eredményeként mindhárom tanuló tárgyjutalomban részesült, és 1373 alkotás közül a zsűri Harsányi Kármen pályamunkáját is érdemesnek találta arra, hogy a Parlament épületében kiállítsa. A rajzokat és festményeket április 12-én 11 órakor helyezik el a Parlament folyosóin, és később az Országgyűlés Könyvtárában őrzik meg őket.

Gratulálunk diákjainknak és Vargáné Fábián Mária felkészítő tanárnak az elért eredményhez.

Márton József

iskolatitkár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!