A Zempléni Településszövetség elnöksége munkamódszert változtatott az idén.

A Zempléni Településszövetség elnöksége munkamódszert változtatott az idén.
A szövetség és az ezt alkotó tagtelepülések életében a választási év meghatározó momentum –mondja Májer József a ZTSZ elnöke. – Az elnökség mind a hét mikro-tájegységbe ellátogatott, egy közvetlenebb műhelymegbeszélés alapján készítette elő a Tarcalon, június nyolcadikán megtartott közgyűlését.

Itt a tagság egyhangú szavazással úgy döntött, hogy a ZTSZ az ősz folyamán induljon a megyei önkormányzati választásokon. A listát demokratikus elvek alapján állítjuk össze, mind a hét tájegységből három ajánlás lesz erősorrendben.

Ott lesznek mindenütt

Az indulók megnevezése megtörténik június huszadikáig, majd ezt követően a következő közgyűlésen véglegesítjük a listát. Az újdonságokhoz tartozik, hogy az adott térségekhez tartozó települési rendezvényeken minden jelölt részt vesz majd. Reméljük, a megyénkben élő emberek segíteni fogják az ZTSZ -t abban, hogy a civil gondolkodás is megjelenjen a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés munkájában.

Hangsúlyozom, a szövetség nem a pártok ellen indul, azonban olyan érdekeket szeretnénk képviselni, amik egy picikét felülemelkednek a pártok tevékenységén – nyilatkozta lapunknak Májer József.
hirdetés