Adventi forgatag Kisvárdán

Adventi forgatag Kisvárdán
Adventi forgatag Kisvárdán - © Fotó: Vincze Péter
Kisvárda – A Város Önkormányzata valamint a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza közös szervezésében gazdag s változatos program várta a város lakóit az Adventi programokra, s egyben a karácsonyi vásárra is december 14–től 23–áig a sétáló utcában.

Advent első vasárnapján, az első városi gyertya meggyújtásával egy időben, felkapcsolódtak Felső–Szabolcs Központjában Kisvárdán a város ünnepi fényei. A város központi épületein, a kandelábereken, a köztéri fákon világító fényfüzérek ünnepi kivilágítással köszöntötték az Adventet.

A Város Önkormányzata valamint a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza közös szervezésében gazdag s változatos program várta a város lakóit az adventi programokra, s egyben a karácsonyi vásárra is december 14–től 23–áig a sétáló utcában.

Válogatni lehetet a különböző programok között. A különböző kulturális programok mellett, volt játszóház, bábelőadás, jótékonysági gálaműsor, karácsonyi koncertek, kántálás és betlehemi játék. Advent negyedik vasárnapján–22–én–, minden eddiginél több városlakó köszöntötte a negyedik gyertya meggyújtását a város főterén. Felvételeinken az utolsó ünnepváró napok pillanatait örökítettük meg.

Vincze Péter

Címkék: ,hirdetés