Nők vallottak legizgibb kalandjaikról

2020.02.21. 10:36

Nóri azt álmodta, hogy valakivel szexel, aztán felébredt, és kiderült, hogy valakivel épp szexel

Nem csak a férfiak ütik el azzal az időt, hogy időnként fel-fel idézik maguknak a legkedvesebb szexuális élményüket, olykor a nők is szívesen emlékeznek vissza legemlékezetesebb kalandjaikra – néhány magyar nő a Riposttal osztotta meg legforróbb történeteit, következzék kettő igazán izgalmas.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Álmában lepték meg Nórit

A párommal elég sok dolgot megéltünk már együtt, de a legklasszabb még a kivételes helyszínek és az első együttlétek ellenére is az volt, amikor egyszer arra ébredtem, hogy szeretkezünk. Nagyon mélyen alvó típus vagyok, nem könnyű felkelteni. Emlékszem, hogy azt álmodtam, hogy szexelek. Aztán valahogy kinyitottam a szemem, és kiderült, nem csak álmodom, hanem éppen történik a dolog, sőt már szinte el is élvezek. Na, az az élmény mindent vitt – árulta el a 26 éves Nóri.

A pasi nem is értette, mi van

Gátlásos lány voltam elég sok éven keresztül. Voltak pasijaim és szexeltünk is, de szinte teljesen biztos voltam benne egy idő után, hogy az orgazmust csak önkielégítéssel tudom elérni. Merthogy senkivel nem sikerült a partnereim közül. Szóval feladtam és nem is görcsöltem rajta, sőt még azt sem mondom, hogy ne lett volna élvezetes. Amikor viszont először jutottam a csúcsra valaki mással, azt sosem felejtettem el. Annyira meglepődtem az érzéstől, hogy szinte alig tértem magamhoz. Szerintem levegőt venni is elfelejtettem. Volt egy pont, amikor már tudtam, hogy tényleg csak másodpercekre vagyok attól, hogy elélvezzek, és emlékszem, csak annyit tudtam mondani iszonyú bénán, hogy „légyszi”. Szegény nem is értette szerintem, hogy mi van. Aztán elmagyaráztam neki utólag, és persze végtelenül büszke volt magára. Egyébként joggal – mesélte a 39 éves Kata.

Forrás: Ripost

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában