Tündérszépek

2019.09.30. 13:35

Szeret és tud is lőni

Fodrásznak tanul, és szabadidejében szeret sportolni a sényői hölgy.

Szeretnéd megtudni, milyen érzés a reflektorok fényében állni? Szeretnéd, ha a te fejedre kerülne a csillogó korona? Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válaszod, vegyél részt egy életre szóló kalandban! Ekképpen szól a felhívásunk, hiszen a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online is csatlakozott az országos szépségversenyhez, vagyis megyénkben is keressük 2020 Tündérszépét.

Megyei előválogató

Pusztán annyi a teendője az érdeklődőnek, hogy megkeresse a tunderszepek.hu-n a jelentkezési felületet, aztán az űrlap kitöltésével, a feltételek vállalásával esélyt szerez a részvételre. Az október 21-éig tartó megyei előválogatón harminc hölgy szerepelhet.

– Azért jelentkeztem a versenyre, hogy tapasztalatokat és élményeket szerezzek – közölte a sényői Lehel Fanni, aki most debütál, hiszen ez lesz az első szépségversenye. – Jelenleg fodrásznak tanulok. A szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, a nagy hobbim pedig a sportlövészet, amelyben már szép eredményeket értem el.

LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában