erő és gyorsaság

2020.05.12. 15:00

Tyson tényleg visszatért (videó)

Újabb rövid edzésvideót tett közzé Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok, aki egyértelművé tette, hogy kész újra ringbe lépni.

On October 30th 2018 retired boxing stars Mike Tyson and Mikkel Kessler held a press conference at Hotel Scandic, Koedbyen, in Copenhagen. This was in preparation for their joint talkshow at the Circus Building later that evening. The show centers on the ups and downs of their lives and has an audience question session after.

Forrás: AFP / Ritzau Scanpix

Fotó: Mads Claus Rasmussen

Az 53 éves legendás bokszoló múlt héten egy pár másodperces Instagram-videóval hívta fel magára a világ figyelmét.

A gyors kombinációkat ütő Tyson akkor még nem fűzött kommentárt a bejátszáshoz, ezúttal viszont a félperces, villámgyors és erős sorozataiból összevágott videót a kamerába nézve, a „visszatértem” kijelentéssel zárta.

Tyson első bejelentkezése után elmondta, mérlegeli annak a lehetőségét, hogy néhány jótékonysági mérkőzésen úja bokszoljon. Ezt követően világszerte

több öklöző bejelentkezett egy meccsre a legenda ellen,

például két korábbi rögbijátékos, az új-zélandi Sonny Bill Williams (7 mérkőzés/7 győzelem) és az ausztrál Paul Gallen (9 győzelem-1 döntetlen).

A legvalószínűbbnek viszont most az tűnik, hogy egy másik legendás veterán bokszolóval, Evander Holyfielddel kezd majd meg Tyson.

A két öklöző 1995-ben s 1996-ban világbajnoki címmeccsen már bokszolt egymással, s mindkétszer Tyson húzta a rövidebbet: előbb kiütéssel veszített, majd leléptették, miután kiharapott egy darabot riválisa füléből.

A két sztár harmadik összecsapása azért is tűnik valószínűnek, mert a napokban az 57 éves Holyfield úgy nyilatkozott, hogy jó célt szolgálva újra kesztyűt húzna.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában