Ahol nem lehet befürödni – irány Nyírbátor

A fürdő remek kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt
A fürdő remek kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt
Nyírbátor – A városba látogatóknak már nem kell tartaniuk az Ecsedi-láp mélységes mély mocsarában tanyázó förtelmes sárkánytól, hiszen azt anno, egy Bátor Opos nevű vitéz legyőzte helyettük. Sokkal nagyobb figyelmet érdemel Nyírbátor jelenlegi gazdasági, kulturális, turisztikai és sporttevékenysége.

– A turisztikai potenciálunk növelése érdekében nyitottuk meg annak idején a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőt – fogalmazott Horváth Gábor, a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft. ügyvezető igazgatója, aki szezonbeli várakozásait is megosztotta lapunkkal.

Belföldről és külföldről

– Az elmúlt évek tapasztalatai alapján növekvő vendégszámra számíthatunk belföldről és külföldről egyaránt, de ennek természetesen előfeltétele a sok napsütés. A Sárkány Kemping és Apartman szálláshelyei az eddigi foglalások alapján gyakorlatilag megteltek, csak itt-ott van néhány szabad apartmanunk a szezonban – mondta Horváth Gábor, aki szerint a különféle szolgáltatások megbízható minősége és a jó ár-érték arány határozza meg azt, hogy egy vendég visszatér-e ismét egy fürdőbe, esetleg törzsvendéggé válik.

– Terveink között szerepel apartmanjaink számának bővítése, hogy a növekvő igényeket ki tudjuk elégíteni. A fürdő fedett részében egy gyermek pancsolómedencét szeretnénk kialakítani – tette hozzá az ügyvezető, majd az új strandolási trendekről beszélt lapunknak.

– A korábbi időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy a vendégek a „hagyományos” strandolás mellett egyre inkább az aktív pihenést részesítik előnyben, ezért épült a múlt évben egy mászóvár a gyerekmedence közelében, az idén pedig szabadtéri kondiparkkal gazdagodott a strand kínálata. Hagyományosan népszerűek a strandfoci- és strandröplabda-pályáink, ahol időről időre bajnokságokat is rendezünk a fürdővendégek bevonásával – emelte ki Horváth Gábor ügyvezető.

KM


Ahol a test és a lélek is felfrissülhet

A fürdő wellnessrészlege különleges élményeket nyújt a szaunázás kedvelőinek. A belső térben kettő finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, sókabin és sóterápiás helyiség, valamint két merülőmedence található. A szaunázás lehetőséget kínál a pihenésre, relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára. A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő mellett megnyitotta kapuit a nagy hagyományokkal rendelkező, az átépítésnek köszönhetően európai színvonalúvá vált strandfürdő is. A strandon kellemes környezetben, a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. Az öltöző kapacitása 1000 fő, 3 büfé és 1 melegkonyha áll a vendégek szolgálatában.

hirdetés