Ahol soha nem mehet biztosra senki… Tiszavasvári megizzadhat Fehérgyarmaton

Akt.:
A fehérgyarmati együttesre rájár a rúd
A fehérgyarmati együttesre rájár a rúd - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Ez nem lesz gyerekjáték. A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban négy pontra hízott a listavezető Tiszavasvári, mindazonáltal korán sem érezheti nyeregben magát. Olyannyira nem, hogy a Türk-legénység szombaton (kezdés: 18 óra) – legalábbis papíron – az egyik legnehezebb bevetését teljesíti. Nevezetesen Fehérgyarmaton lép pályára, ahol soha nem mehet biztosra senki.

Igaz, ami igaz, a negyedik helyen tanyázó házigazdákra rájár a rúd: sérülések, betegségek sújtották az elmúlt időszakban, ennek következményeként szorultak hátrább a tabellán. Ezzel együtt a szatmáriak bármikor képesek „befűteni” a legjobbaknak is..
.
A Kisvárda vasárnap (kezdés: 16) otthon folytathatja a felzárkózási hadműveletet. A pillanatnyilag ötödik pozícióban jegyzett Dévényi-gárda a Debreceni EAC legyőzésével még feljebb nyomulhat, kiváltképp, ha a Gyarmat számára rosszul sül el a szabolcsi rangadó.

Az ugyancsak a harmadik vonalban érdekelt két megyei női együttes közül ezúttal csak a táblázaton negyedik Mátészalkai MTK játszik. Vakarcs Krisztina együttese a középcsapatok táborát erősítő Debreceni VSC korosztályos csapatát fogadja – vasárnap (kezdés: 15). Ugyanakkor a „kis Lokival” nem árt vigyázni, a közelmúltban például legyűrte a tabella élén állomásozó
Kölcsey DSE-Nyíregyházát, amely szabadnapos az aktuális körben.

KM-KT
hirdetés