Árokba hajtott és fának ütközött egy autó Vállajnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az út menti árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szombat délelőtt a Vállaj és Terem közötti úton. A balesetben egy ember sérült meg. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Kigyulladt egy mobil terményszárítóban lévő kukorica szombaton este Ajakon, ahol a tulajdonos megkezdte a hat méter magas szárítóból a leürítést. A kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be, majd a felhevült szárítót visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Az útról lesodródott és egy telefonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombaton este Újfehértón, a Rákóczi Ferenc utcában. A város önkormányzati tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították és a távközlési szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ajak.
SZON.HU


hirdetés