Épületre dőlt egy nagyméretű fa – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Épületre dőlt egy nagyméretű fa – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy családi ház melléképületének a födémszerkezete gyulladt be kedden reggel Fehérgyarmaton, a Mártírok utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók a tetőt és a födémet megbontották, az izzást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Árokba csúszott egy személygépkocsi kedden reggel Tiszavasvári és Nagycserkesz között. A balesetben egy ember sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Épületre dőlt egy nagyméretű fa kedden délelőtt Tivadaron, a Tisza parton. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát, személyi sérülés nem történt.

Egy személygépkocsi a sínek és a szalagkorlát közzé csúszott kedden délután Ajakon, a Vasút utcai vasúti átjárónál. Személyi sérülés nem történt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet drótkötél segítségével kivontatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ajak.
SZON.HU


hirdetés