Pénzt rabolt, őrizetbe vették a tiszavasvári férfit

Pénzt rabolt, őrizetbe vették a tiszavasvári férfit
© Fotó: Police.hu
Tiszavasvári – Rablás miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság V. Sándor 39 éves helyi lakos ellen.

A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a férfi május 21-én 4 óra körül Tiszavasvári belterületén megütött egy gyalogosan hazafelé közlekedő 38 éves férfit, akinek megszerezte a pénztárcáját, és a benne lévő készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A nyomozók a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a feltételezett tettest néhány órán belül otthonában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a helyszín közelében a pénztárcát és az eltulajdonított készpénz egy részét megtalálták, és lefoglalták. V. Sándort az eljárás során bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Fotó: Police.hu Fotó: Police.hu ©

A tiszavasvári rendőrök a nyomozást befejezték és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Ajak.
SZON.HU


hirdetés