Több baleset is történt pénteken a megyében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután a 403-as úton, a 13-as kilométernél, Nyírtura közelében, ahol az egyik jármű szalagkorlátnak, a másik árokba csapódott. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Tehervonattal ütközött egy személygépkocsi pénteken délután Ajak és Kisvárda között a 4145-ös úton lévő vasúti átjáróban. A balesetben senki nem sérült meg, szerencsére a gépkocsiban utazók időben el tudták hagyni a járművet. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a baleseti vizsgálatot követően a személygépkocsit drótkötél segítségével a sínekről levontatták.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi péntek este Vámosoroszi és Kisszekeres között. Személyi sérülés nem történt. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kigyulladt egy fali gázkazán pénteken késő este Tiszaszalkán, az Ady Endre utca egyik családi házánál. A tüzet a tulajdonosnak sikerült egy kézi tűzoltó készülékkel eloltania. A vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették, valamint értesítették a gázszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ajak.
SZON.HU


hirdetés