Ajándék kötetek a megyei könyvtártól

Tomasovszki Anita, Hamvai Ferenc és Tóthné Szomolya Ágnes a mesekönyvekkel teli dobozzal
Tomasovszki Anita, Hamvai Ferenc és Tóthné Szomolya Ágnes a mesekönyvekkel teli dobozzal - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírtelek, Belegrád – Olvasóink december 20-áig adhatják le felajánlásaikat szerkesztőségünkben.

Alig néhány nap és véget ér adománygyűjtő akciónk. Lapunk az idén a belegrádi Manókert Tagóvoda gyermekeinek karácsonyát kívánja szebbé és felejthetetlenné tenni, amihez olvasóink segítségét is kérjük. A kicsik leginkább festeni, rajzolni, alkotni szeretnek, amihez alapanyagokra lenne szükségük, emellett – kortársaikhoz hasonlóan – rajonganak a színezőkért és mesekönyvekért. Utóbbiból a napokban hatalmas doboznyit ajándékozott a kicsiknek a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár. A köteteket Tomasovszki Anita igazgató és az intézmény két munkatársa, Tóthné Szomolya Ágnes és Hamvai Ferenc hozta át szerkesztőségünkbe. A karácsonyi csomagban 85 mesekönyv lapult.

– A megyei könyvtár több akcióhoz is csatlakozott az ünnepek közeledtével. Vállaltuk, hogy az olvasók, támogatók könyvadományait eljuttatjuk olyan intézményekbe és családokhoz, ahol rászoruló gyermekek élnek, tanulnak. Amikor hallottunk a Kelet kezdeményezéséről, nem volt kérdés, hogy támogatjuk-e vagy sem. Örömmel válogattuk és csomagoltuk be a gyerekeknek szánt köteteket – árulta el Tomasovszki Anita.

CsA


Tenyérlenyomat-kép készül a Manókert Tagóvodában
Nyírtelek - A belegrádi óvodásoknak szánt ajándékokat december 20-áig fogadjuk szerkesztőségünkben. Folyamatosan érkeznek a Manókert Tagóvoda gyermekei számára ajándékok, a nyírbogdányi Nagyidai Mihályné hatalmas táskányi meglepetéssel támogatta karácsonyi akciónkat. Az idén a belegrádi ovisok ün...
hirdetés