„Ajándékozz Karácsonyt!” elnevezéssel szervezi idei jótékonysági rendezvényét a Miskolc Bodybuilding Team Sportegyesület

„Ajándékozz Karácsonyt!” elnevezéssel szervezi idei jótékonysági rendezvényét a Miskolc Bodybuilding Team Sportegyesület
© Forrás: Miskolc Bodybuilding Team Sportegyesület
Miskolc – 2018 decemberében első ízben szervezett jótékonysági rendezvényt a miskolci sportcsapat. Akkor az M5-ös autópályán történt tragikus balesetben megsérül fiatal rendőrnő rehabilitációjának megsegítésére gyűjtöttek.

Idén olyan, hátrányos helyzetű kisgyermekes családoknak szeretnének segíteni, akik anyagi helyzetük miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy egy csodásan feldíszített karácsonyfa mellett tölthessék a szentestét.

A sportolók akciójukban arra kérnek mindenkit, amennyiben vannak már nem használt karácsonyi díszeik, december 20-ig vigyék azokat be a miskolci Cutler Fitnessbe. Várják továbbá fenyőfák felajánlását is. Az így összegyűjtött adományokból karácsonyfákat készítenek és a csapat tagjai eljuttatják azokat, rászoruló családok részére.

Bukovenszki Gábor a sportegyesület elnöke arra kéri a más sportágak képviselőit is, a sport összetartó erejének erősítéseként, csatlakozzanak a kezdeményezéshez, hogy minél több családnak juttathassák el a karácsony örömét.

Fenyőfa felajánlással kapcsolatban keresse Bukovenszki Gábor egyesületi elnököt a 06 70 611 1956-os telefonszámon!

– Miskolc Bodybuilding Team Sportegyesület –
hirdetés