Ajtót vágtak: így több vendég lehet odabent

Molnár József igazgató szavait figyelmesen hallgatták a fiatalok a tavaszi diákközgyűlésen
Molnár József igazgató szavait figyelmesen hallgatták a fiatalok a tavaszi diákközgyűlésen - © Archív fotó: iskola
Tiszatelek – A téli szünet előtti napok mozgalmasan telnek majd a Tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjai számára.

Az iskolai karácsonyi ünnepséget december 21-én 13 órától rendezik meg az oktatási intézmény tornatermében. Az idén a 4., a 6. és a 8. osztály diákjai adnak műsort, az összeállításban lesz többek között tánc, zene, vers, próza és színmű is. A műsorok után diszkóban szórakozhatnak a diákok, továbbá tombolasorsolás fokozza majd az izgalmakat.

Hagyomány már, hogy ilyenkor a szülők, a rokonok is megtekintik a fiatalok szereplését, s együtt szórakozik a család. Tűzvédelmi szempontból korábban csak 100–120 fő tartózkodhatott a tornateremben, azonban a különböző rendezvények iránt jóval nagyobb az érdeklődés, immár évek óta. Ezért a nyáron, a tankerületi központ támogatásával az iskola egy – a szabadba nyíló – új ajtót készíttetett, ennek köszönhetően jóval többen tartózkodhatnak a helyiségben.

Másnap, a téli szünet előtti utolsó tanítási napon, de­cember 22-én rendezik meg a diákközgyűlést, amelyen a fiatalok és a nevelők értékelik az elmúlt egy esztendő eredményeit, megvitatják továbbá az időszerű prob­lémákat. A diákok a köz­gyűlést megelőző két hétben egy vé­leményládába bedobhatják észrevételeiket, javaslataikat.

– KM –
hirdetés