Akácfatolvajt fogtak a rendőrök Nyírbátorban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció - © Fenyõfõ, 2009. március 26. Egy favágó dolgozza fel láncfûrésszel a tél során kidõlt fákat egy fenyõerdõben a Gyõr-Moson-Sopron megyei Fenyõfõ közelében. A pápai székhelyû Bakonyerdõ Zrt. Bakonyszentlászlói Erdészetének munkatársai folyamatosan számolják fel az év elejei havazások okozta károkat. A Pápateszér-Fenyõfõ-Bakonyszentlászló térségben található erdõkben a károk kilencvenöt százaléka a fenyveseket érintette, ahol az év elején esett vizes hó súlyától rengeteg fa kidõlt és sok ág törött le. Az erdészet dolgozóinak mintegy tizenháromezer köbméternyi faanyag kitermelését és elszállítását kell irányítaniuk. A talajviszonyok miatt a munkálatokat csak március elején tudták megkezdeni. A kárfelszámolás, amely mintegy kétezer hektárnyi területet érint, több hónapos plusz feladatot ad az erdészetnek. MTI Fotó: Nagy Lajos
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 35 éves helyi férfit, aki 2016. augusztus 19-én egy város szélén lévő földterületről akácfát kísérelt meg eltulajdonítani.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. augusztus 19-én Mátészalka és Csenger települések között igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 45 éves szamossályi lakost. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett. Az egyenruhások a sofőrt előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés