Akár 1 millió is lehet a kár

Akár 1 millió is lehet a kár

Volt meccs szombaton Diósgyőrben – bár ne lett volna. Ezt nem csak a vereség miatt mondta Nagy Béla. &nbspHómentesítik a DVTK pályát 2006.03.06.

A Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Közhasznú Társaság igazgatóját, Nagy Bélát, a szombaton, a labdarúgó NB I 18. fordulójában megrendezett Diósgyőr – Vasas (0-2) bajnoki után két nappal arról kérdeztünk, hogy meglátása szerint milyen pályát tudnak csinálni a soron következő, a szombati Diósgyőr – REAC mérkőzésre: 

Ezt sajnos nem tudom még megmondani, mert ez csak az időjárástól függ. Inkább arról beszélek, ami már most biztos: egyelőre nem tudunk rámenni a pályára, hogy bármit is csináljunk, mert a széttaposott játéktér fagyott állapotban van. Az is látszik, hogy a kapu előtt újra kell gyeptéglázni a pályát, csak ez kb. 3-400 ezer forintba fog kerülni. A kár, amit a meccs okozott a játéktérnek, akár az egymillió forintot is elérheti. Az igazi problémát az jelenti, hogy nincs idő rendbe tenni, mert egymás után ötször játszik itthon a DVTK. Mindemellett azzal a kellemetlenséggel is kell számolnia Pajkos János vezetőedző együttesének, hogy egy jó ideig biztosan nem tudnak majd bent edzeni a stadionban. Tudom, hogy ez nem túl jó hír, mert több olyan játékos lépett pályára szombaton a Vasas ellen, aki még nem játszott még a Diósgyőri stadionban, és a tréningek híján egy kicsit idegen volt nekik a környezet, de egyelőre nem tudunk mit tenni.

BCsTovábbi hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés