Aki bújt, bújt, aki nem, nem

Patalenszki József (fehérben) az NB III-ban edződött, így alighanem főszerepet szánnak neki Szakolyban
Patalenszki József (fehérben) az NB III-ban edződött, így alighanem főszerepet szánnak neki Szakolyban - © Fotó: ÉM
Szakoly – A szakolyiak befejezték a játékoskeret kialakítását, immár teljes mellszélességgel a felkészülésre koncentrálnak.

Kész, pont. Aki bújt, bújt, aki nem, nem. A szakolyiak nem cifrázták túl a nagy nyári csapatépítő projectet – néhány nap leforgása alatt pecsétet ütöttek valamennyi ügyletre. Emígyen a megyei első osztályú futballegylettel kapcsolatban már is elkészíthető az összegzés.

A Tiszakanyárt választó Kató István, a Levelekre csábuló Horváth Gergő, valamint a labdarúgással felhagyó Szenes István személyében hárman távoztak a gárdától, No meg Madalina György, akit Hokk Béla váltott az edzői tisztségben. Az újoncok közül a trénerrel egyetemben Kemecséről érkezett a Csomány Örs, Hokk Balázs, Majoros Ádám trió, míg a csatár, Módis Dávid Kisvárdáról tért vissza. A legfrissebb fejlemény, hogy a Nyírbátor húsz esztendős középpályása, Sándor Dávid ugyancsak csatlakozott a Szakolyhoz, miként Patalenszki József. A Tiszaújváros színeiben az NB III-ban is szerephez jutott, huszonkét éves középpályás igazolásához – nem titkoltan – nagy reményeket fűz a szakvezetés.

A Hokk-legénység a Tuzsér ellen találkozóval indította a felkészülési meccsek sorát, szombaton a Mándokkal szembeni hazai fellépés (17 óra) jelenti a folytatást.

– Tizennyolc fős a keret létszáma, ami véglegesnek tekinthető. Igyekeztünk gyorsan összeállni, hogy minél többet dolgozhasson együtt az őszi idényre tervezett csapat. Nyugodt szezont szeretnénk, abba most nem mennék bele, hogy ez konkrétan mit takar, elég legyen annyi, ebben sok minden belefér… – fogalmazott kissé sejtelmesen Hokk Béla, a Szakoly edzője.

KM-KT

Címkék: , ,hirdetés