Aki nem látta, el sem hiszi….

Egyszer hopp, másszor kopp. A szakolyi futballcsapat az elmúlt szerdán még legyűrte a nagy domborításra bármikor képes Tiszabecset, alig négy nappal később viszont nem várt ruhadarabot szabtak rá – hazai pályán zakózott (2–6) a Rakamazzal szemben.

A Szi-Zo Sport megyei első osztályú bajnokság tizenegyedik helyén táborozó gárda emberemlékezet óta nem szenvedett ilyen súlyos vereséget saját katlanjában, még akkor sem, amikor magasabb nívón jegyezték.

– Ilyenben még nem volt részem talán még az NB III-ban sem… – füstölgött Boros Gyula, a Szakoly játékos-edzője. – Aki nem látta, szerintem el sem hiszi hogy jártunk.. Megkockáztatom, ahány lövés kapunkra ment abból gól született, gyorsan hozzáteszem, kapusunk, Borkó József egyikről sem tehetett. Az első húsz percet elszórakoztuk, öt „ezerszázalékos” helyzetet hagytunk ki, persze az ellenfél egyből betalált, majd az első félidő utolsó öt percében még kettőt kaptunk, miközben óriási hibákat vétettünk. Olyan megoldások után, amelyeket produkáltunk egyértelműen megállapítható: több játékos csupán lélekben volt a pályán, fejben egészen máshol járt. Nem fogom a hétközi meccsre a történteket, ez könnyű magyarázta lenne. Remélem, ezzel a teljes szezonra letudtuk a bakisorozatot, azt hogy az ellenfélnek minden sikerült, nekünk pedig semmi. Nagyon szeretném, ha szerdán nem kapnánk gólt, egy azonban biztos: csak olyan emberek lépnek pályára, akik mindent megtesznek a kedvező eredmény eléréséért!

A Boros-legénység a hétközi fordulóban a sereghajtó Nyírgyulaj vendégeként mutatja meg magát.

– Koncz Tibor –
hirdetés