Asztrológia

2011.06.18. 08:51

Napi horoszkóp - szombat

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok. Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.</p>

Horoszkóp

 

Kos

03.21-04.20

Jó fizikai erőnléttel könnyen megy a munka. Ma pedig erőből nem lesz hiány. Olyan területen is bizonyítja versenyképességét, ahol az izmaira van szükség. Ha sportversenyről vagy egyéb versengésről van szó, nevezzen be, eredményes lesz. Ne keseredjen el, ha nem az első helyen végez. Jusson eszébe: a részvétel a fontos. De családja akkor is hálás lesz, ha az otthoni teendőknél bizonyítja versenyképességét.

 

Bika

04.21-05.21

Ha nyilvános helyen kell szerepelnie – bárban, lokálban, szabadtéri színpadon- ha beszédet kell tartania, ne rémüljön meg. Eddig mindig a víz verte a hasonló helyzetektől, de ma nyugodjon meg. Menni fog és jól fogja érezni magát. Izgulni fog ugyan, de a fellépés nem fogja túlzottan megviselni. Állóképessége sokat javult, nem elbizakodott, de bízik önmagában. Ha nem tör mindenáron elsőbbségre, csak teszi a dolgát, előbb célt érhet.

 

Ikrek

05.22-06.21

Érdekes helyzetbe kerül ma. A párja kiakad, és problémája okát közli is Önnel. Ezt egyszerűen nem érti, ugyanis Ön eddig – legalább is úgy érzi- megtett minden Öntől telhetőt. Azt hitte, hogy tökéletes kapcsolatban élnek. Vagy tán mégsem olyan felhőtlen ez a kapcsolat? Új információk birtokában van, és úgy érzi, kelepcébe csalták. No, azért valószínűleg nem ilyen drámai a helyzet. Ne spirázza túl.

 

Rák

06.22-07.22

Tétova és bizonytalan. Régóta vajúdó dolgai ügyében ismét nem sikerült előbbre jutnia, s ez az állapot nem hat kedvezően lelki életére. Hiába vár az elmozdulásra, ha nem igyekszik választ kicsikarni. Attól, hogy szótlanul csügg rajta, még semmi sem történik. Csupán a régi reflexek működnek, eredmény nélkül. Egészségével sincs valami rendben, ne halogassa tovább a kivizsgálást. Egyeztessen időpontot orvosával.

 

Oroszlán

07.23-08.23

Végre egy nyugodt napot szeretne. Semmi másra sem vágyik, csak arra, hogy pihenhessen, kikapcsolódjon. Ha azt akarja, hogy a mai az legyen, kerülje a váratlan eseményeket. Inkább válaszoljon az Önnek írt levelekre. Ideális alkalom, hogy kicsit mozogjon, fusson, vagy megemeljen néhányszor egy súlyzót. Nem fog ártani. Nincs valami jó kondícióban. Egyik nap most már igazán keresse fel fogorvosát!

 

Szűz

08.24-09.23

Határozatlansága kínos ügybe keveri. Nem akart senkit sem megbántani, s most mindenki Önre haragszik. Nem is érti, hogy egy ilyen apróságból hogyan kerekedhet ki egy ekkora csetepaté. Kétségtelenül a legrosszabb taktikát választotta az összes közül. A csorba kiköszörülését kezdje a legelején. Őszintén mondja el partnerének a történteket. Közös erővel hamarosan jóváteheti ballépését, és minden mehet a régi kerékvágásban.

 

Mérleg

09.24-10.23

Hangulati hullámzásait lehetetlen követni. Képtelenség, ugyanis egyszer a föld felett jár tíz méterrel, utána pedig a föld alatt a mélyben. Partnere még erre a lehetetlenre is képes. Úgy tűnik a lehető legjobbat választotta. Nehogy feltegye a kérdést: megéri-e neki? Még a végén elgondolkodik rajta. Ne hagyja, hogy a dolgok eddig jussanak. Üzleti ajánlatot kap, és az üzlet gondolata most nem is olyan idegen Öntől.

 

Skorpió

10.24-11.22

Ma legszívesebben lustálkodna, pihenne, ehelyett összesűrűsödött feladatait kell megoldania. Lesz belőlük elég. Ezért csak magát okolhatja, a héten kicsit elhanyagolta a teendőit. Minden más fontosabb volt, úgyhogy ma aztán be lehet hozni az elmúlt napok mulasztásait. Vegye tudomásul, hogy nem ez lesz a legkellemesebb szombatja, és próbáljon mihamarabb túlesni a munkán. Legyen kitartó, menni fog.

 

Nyilas

11.23-12.21

Úgy érzi, hogy mindenki kihasználja, még azok is, akik a legközelebb állnak Önhöz. Az elvárások hálója tekeredik Önre, és a szabadulásra nem lát reményt. Annyi mindent megtesz értük, de viszonozzák-e, hálásak-e, szeretik-e Önt egyáltalán? Kedvesére is gyanakszik, sokan forgolódnak körötte. S az a ravasz képű, mézes-mázos különösen a begyében van. Mindenben fondorlatot lát, összeesküvést szimatol. Talán féltékeny is?

 

Bak

12.22-01.20

A családban egy idősebb hölgy több odafigyelést igényel. Lehet, hogy a nagymamájával, vagy édesanyjával nem foglalkozik eleget. Noha igyekszik palástolni megmutatkozó tüneteit, egészen nem tudja elrejteni betegségét. Azért, mert ő legyint rá, Ön ne essen ebbe a hibába. Közvetlen közelében valaki házasságkötésre készül. Ez nem csak anyagi, de érzelmi terhet is jelent Önnek. Csak azért, hogy jóságosnak tartsák, ne hozzon áldozatot.

 

Vízöntő

01.21-02.19

Erőnek erejével szeretne elkerülni egy kellemtlennek ígérkező rokonlátogatást. Agyában egymás után születnek a jobbnál jobb kifogások, kibúvók, bár legszívesebben azonnal felhívná az érintettet, és megmondaná neki, hogy akkor kívánja látni, amikor a háta közepét. Sajnos született diplomáciai érzéke nem engedi, hogy ilyen meggondolatlan lépésre ragadtassa magát, úgyhogy nincs más hátra, mint hogy próbára tegye tűrőképességét. Az este már kellemesebb lesz.

 

Halak

02.20-03.20

Döntenie kell, hogyan tovább, mi a következő cél. Nincs értelme tovább halogatni a nagy, mindent tisztázó beszélgetést, vagy épp az új ötlet megvalósítását. Ne legyen feleslegesen bizalmatlan, hallgassa meg partnerét is. A döntéshez senkitől se kérjen tanácsot, csak a szívére hallgasson, az nem fogja megcsalni. Az élet nagy meglepetésekkel készül még ma, amiket csak türelmesen ki kell várnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!