Akkor is működik, ha lecsapják a fejét – Dolgok, amiket tuti nem tudtál a péniszről (18+)

Akkor is működik, ha lecsapják a fejét – Dolgok, amiket tuti nem tudtál a péniszről (18+)
© Illusztráció: getty images
Fogadjunk, hogy tudunk még újat mondani neked férfi nemi szerv témában. Nem hiszed?

1. Nem baj, ha elveszíti a fejét

Nem éppen kellemes gondolat, belátjuk, de egyes rákos megbetegedéseknél megesik, hogy el kell távolítani a makkot a péniszről. Ám aggodalomra semmi ok, a férfiasság nem válik használhatatlanná: ugyanúgy tud az illető vizelni és ejakulálni nélküle, nem kell tehát lemondani a szexről sem makk nélkül.

2. No de ha már makk, miért ilyen az alakja?

A makk alakja azt a célt szolgálja, hogy az előzőleg a vaginában maradt spermát eltávolítsa. Ennek persze evolúciós okai vannak: akkor lehetett hasznos, amikor őseink egymást váltották egy nőn, és így csináltak helyet a saját utódaiknak. Akkor tehát belegondolva, az volt mindig a legsanszosabb génörökítő, aki utolsó volt a sorban…

3. Mosolyog szeretkezés közben

Francia kutatók fedezték fel, hogy a pénisz misszionárius pózban pont úgy görbül, mint amilyennek a mosolyt szokták lerajzolni az emberek.

4. Megmutatja, hogyan működik az agyad

Természetesen nem igaz, hogy a férfiak a farkukkal gondolkodnak, ugyanakkor van egy érdekes és tudományosan bizonyított összefüggés az agy és a pénisz között: kiderült, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek nyugalmi állapotban a férfiasságuk balra mutat, a bal agyféltekéjük a domináns.

5. 2 és félméteres magasságba is lőhetsz vele

Az ötvenes években egy teszten derült ki, hogy a legnagyobb távolság, amennyire a sperma távozhat 2,5 méter. Az is kiderült, hogy a mennyiség és az erősség azt jelzi, mennyire volt jó a férfi orgazmusa. Még egy meglepő adat: ritka jelenség, de olyan is előfordul néha, hogy a lankadt pénisz ejakulál.

Forrás: ripost.hu


A pasik gatyája teli van titkokkal. Íme három sokkoló dolog, amit eddig biztosan nem tudták a hímvesszőről! 1. Sokkal rugalmasabb mint hinnéd Az orvosok egy kísérlet során demonstrálták, mennyire hajlékony a férfi nemiszerv: egy párról szeretkezés közben készítettek felvételeket egy MRI gép segí...
hirdetés