NB III.

2020.03.17. 09:10

Sényő-Carnifex: Játék nélkül is jó pozícióban

A Sényő az ötödik helyen telelt, és a negyediken megy újabb pihenőre.

Barcsay Márkék (kékben) egy ponttal a piros mezes ESMTK előtt

Fotó: KM-ARCHÍV

Érdekes helyzetben vannak az NB III.-as futballisták, hiszen alighogy elkezdődött a tavaszi idény, két fordulóval később máris újabb pihenőre mehetnek a csapatok, hiszen a Magyar Labdarúgó-szövetség határozatlan időre felfüggesztette a versenyrendszereit.

A Sényő-Carnifex FC és a DEAC helyzete az osztálytársakénál is különlegesebb, hiszen ez a két csapat már le is tudta a szabadnapját, így nekik (egyelőre legalábbis) csak egy meccs jutott tavasszal. Legyünk pozitívak, és bízzunk a mielőbbi folytatásban, lássuk, hogy milyen helyzetben várja a csapatokat az újabb pihenő!

Botlottak az üldözők

Az eddigi listavezető Füzesgyarmat botlott Egerben (1–0), a DEAC viszont nyert a Hatvan vendégeként, így az élre állt. A harmadik helyen maradt a Cegléd, és ami nekünk a legfontosabb, hogy az idei első tétmeccsén diadalmaskodó Sényő feljött a negyedik helyre, amit még úgy is birtokol, hogy nem játszott az előző körben. Ez annak köszönhető, hogy az ESMTK nem tudta megverni a Gyöngyöst (0–0).

Az üldözők is leszakadni látszanak: a Jászberény a diósgyőri 6–1-es veresége után a DVSC II.-vel sem bírt (3–3), a Tiszaújváros egymás után kétszer kapott ki, mint ahogy a BSE is.

A forduló nyertesei vagyunk, mert játék nélkül is tartottuk a negyedik helyünket, de a nyertest csak idézőjelben lehet mondani, mert természetesen fontosabb dolgok vannak most ennél

– fogalmazott Imrő László, a Sényő-Carnifex FC-t Fiumei Viktor kollégájával közösen irányító edző.

– Várjuk a szövetség további döntéseit, hogy mikor és milyen formában folytatódhat a bajnokság. Nyilván nincsenek könnyű helyzetben a döntéshozók sem.

MK

Borítókép: Barcsay Márkék (kékben) egy ponttal a piros mezes ESMTK előtt | Fotó: KM-ARCHÍV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában