Fatum-Nyíregyháza - Szép győzelemmel zártak

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata második mérkőzését játszotta a Közép-európai Liga negyedik állomásán – Mariborban.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata második mérkőzését játszotta a Közép-európai Liga negyedik állomásán – Mariborban. A nyírségiek azzal a Gödöllővel csaptak össze a szlovén városban, amelyet alig néhány napja, bajnoki meccsen, ötszettes csatában gyűrtek le. Ezúttal is a Kőhalmi-gárda kerekedett felül, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy jóval magabiztosabban győzött magyar riválisa ellen. Így a Fatum a keddi, Maribor elleni vereség után javított, egyben szép sikerrel zárta szereplését a nemzetközi küzdelemsorozatban .

KM-KT

Közép-európai Liga, női

Fatum-Nyíregyháza–Gödöllő 3:0 (20, 13, 21)

Maribor, 100 néző, v.: Vedris, Kramar (horvátok).

Nyíregyháza: Genesis 6, Ribeiro 23, Sikos P. 6, Ramdin 5, Kovács E. 8, Vén E. 6. Csere: Tóth F. (liberó), Sitkey M. 1 . Edző: Kőhalmi Richárd.

Mesterszemmel

Kőhalmi Richárd: – A keddig mérkőzéshez képest kicsit rapszodikusabb játékkal, de helyenként agresszívan és stabilan játszottunk, Ennek ellenére a Mariborral vívott meccs jobban tetszett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!