Aláírást gyűjtött a Mi Hazánk, cél az EP-választás

Nyíregyháza – Több mint 30 ezer aláírást gyűjtött a Mi Hazánk, így jó esély van rá, hogy rajtvonalhoz állhatnak a májusi EP-választáson.

Április 18-án 18 órától Volner János és Apáti István lakossági fórumot tart Nyíregyházán, a Chloé étteremben – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Apáti István, a párt országgyűlési képviselője, majd így folytatta: – A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely leállítaná az értelmetlen cigányügyi programok finanszírozását.

A kormány az elmúlt években több százmilliárd forintot költött romafelzárkóztatásra, a jelek szerint értelmetlenül, hiszen a cigány családok jelentős része most is szegénységben, munka nélkül él, a szociális juttatásokra, esetleg bűnözői életmódra vannak berendezkedve.

– A felzárkóztatásra adott pénz sok esetben el sem jut a címzettekhez, emlékezzünk csak a Híd a munka világába fantázianevű, ötmilliárdos projektre, amivel csak a tűzhöz közel lévő roma vezetők jártak jól. A Mi Hazánk Mozgalom a cigányok taníttatásban és foglalkoztatásában látja a felzárkóztatás útját, szigorú követelményrendszer mellett.
hirdetés