Albérlet vagy saját lakás?

Akt.:
Haga Amanda
Haga Amanda
Nyíregyháza – A nyíregyházi Haga Amanda úgy véli, manapság nagyon nehéz albérletet találni, ezért inkább saját házban szeretne lakni, mert az minden szempontból kényelmesebb.

– Szívesen élnék akár panellakásban is, mert alkalmazkodó típus vagyok, így a szabályok betartása nem esne nehezemre – mondta Bodnár Barbara Vivien, aki szerint leginkább azok választják az albérletes megoldást, akik nehezen tudnának fenntartani egy kertes házat.

Bodnár Barbara Vivien

Németh Nóra számára fontos, hogy rövid időn belül találjon lakást és a hely állatbarát legyen. – Annak örülnék a legjobban, ha a szomszédok is mind kedvesek lennének – tette hozzá nevetve a fiatal lány.

Németh Nóra

– Csak abban az esetben költöznék albérletbe, ha feltétlenül muszáj lenne. Ha valaki nagyon akar, akkor úgyis talál magának lakást – jegyezte meg Csepregi Artúr.

Csepregi Artúr

Szűcs Beáta úgy véli, ingatlanközvetítő irodákon keresztül egyszerűbb, és nagyobb esély van arra, hogy valaki albérletet találjon. – Mivel egyetemre készülök, mindenképpen albérletben szeretnék majd lakni a barátaimmal.

Szűcs Beáta

Nem tartom betarthatatlannak az előírásokat. A főbérlőtől is függ, milyen beállítottságú és mit szab meg a lakóknak – mutatott rá a nyíregyházi Mohács Noémi.

Mohács Noémi

KM-PB
hirdetés